Nie masz produktów w koszyku.
Łatwe w przygotowaniu roślinne kotleciki smakiem nawiązujące do kuchni tajskiej.
Zdrowe urozmaicenie codziennej diety.
Szczegóły
SKŁADNIKI: ryż* 62,5%, mąka pszenna*, pełnoziarnista mąka ryżowa*, maltodekstryna*, surowy cukier trzcinowy*, sól morska, przyprawy*, olej słonecznikowy*, papryka*, czosnek*, por*, marchew*, szpinak* (* z rolnictwa ekologicznego)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1555 kJ/ 367 kcal
Tłuszcz - 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 80 g
w tym cukry - 6,5 g
Białko - 7 g
Sól - 2,8 g
INFORMACJA O ALERGENACH
Produkt zawiera gluten. Może zawierać jaja, soję, mleko, gorczycę, seler.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość opakowania wymieszać. Zalać ok. 400 ml gorącej wody i odstawić na 15 minut. Z masy formować ok. 10 kotlecików, smażyć na rozgrzanym oleju na złoto-brązowy kolor.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.