Nie masz produktów w koszyku.
Uwaga! Data ważności: 16.05.2018
Wielozbożowe "tekturki" to smaczna alternatywa zarówno dla tradycyjnego pieczywa, jak i wafli ryżowych.
Powstały z połączenia maki ryżowej, żytniej oraz pszennej.
Idealna na śniadanie, kolację lub jako przekąska.
Szczegóły
SKŁADNIKI: mąka ryżowa, mąka pszenna, mąka żytnia, mąka ziemniaczana poddana obróbce termicznej, serwatka w proszku, sól
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g;
Wartość energetyczna - 1246 kJ/ 298 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 62,5 g
- w tym cukry - 2,3 g
Białko - 10,8 g
Sól - 1,3 g
INFORMACJA O ALERGENACH
Produkt zawiera gluten oraz mleko.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.